Over ons

Creërende kracht

ISA GROUP is een groeiende organisatie. Inmiddels zijn wij met 9 professionals. Dat is inclusief Chef Kwispel, onze blije kantoorhond. Elke maandag komt Loesje ons team versterken. Elk teamlid heeft zijn/haar eigen talenten. De talenten die wij gemeenschappelijk hebben zijn ondernemerschap, verbinden, talentontwikkeling, creëren. Onontbeerlijke talenten om onze missie vorm te geven: ‘zoveel mogelijk professionals helpen bij het realiseren van hun ontwikkelpotentieel’.

Via het uitbreiden van de ISA Community wordt onze missie werkelijkheid. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van het potentieel van onze members en daarmee aan de organisaties en hun medewerkers waar onze members werken.

Teamfoto ISA GROUP

Ons DNA

Eric Doornik – Consultant Community Academy Talentmanagement
“Ik geloof in verbinding van mensen. Met zichzelf en met anderen. Om die reden doe ik wat ik doe: mensen bij elkaar brengen in een inspirerende omgeving. Hier ontstaat de creërende kracht van een netwerk. Door samen te leren en samen te werken, breng je jouw eigen potentieel naar het volgende niveau.”

Richard Henderiks – Director
“Als eindverantwoordelijke werk ik dagelijks aan het succesvoller maken van ons netwerk. Dit doe ik door continue te blijven investeren in onze members. En onze members zijn bereid om in elkaar te investeren. De wederkerigheid is vanzelfsprekend voor ons.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie