Membership

ISA Membership

Het ISA-netwerk: de plek om samen met collega professionals je passie voor het vak te delen. Vanuit het ISA membership verbinden we professionals door in het netwerk kennis, kunde, opdrachten en vacatures in én uit het netwerk met elkaar te delen.

Keer op keer blijkt dat onze members het belangrijk vinden om niet alleen kennis te vergaren, maar juist ook willen sparren met vakgenoten en samen te werken aan ontwikkeling. Het ISA Membership bestaat uit een Finance Netwerk en een HR Netwerk met daaraan gekoppeld een eigen Academy. Benieuwd of het ISA Membership iets voor jou is?

ISA GROUP Membership Richard

Netwerk

Afgelopen jaren bewijzen ons als geen ander hoe belangrijk wendbaarheid in organisaties en teams is. Waar organisaties zich eerder nog konden verschuilen achter eenmalige verandertrajecten, zal verandering een continu proces zijn. Welke vernieuwing of verandering vraagt als eerste aandacht? En hoe krijg je als professional nu echt grip op datgene waar je voor staat en wat er van jou wordt gevraagd?

De ISA Netwerken zijn een plek voor jou om samen met collega members je passie voor je vak te delen en door te groeien in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vanuit ISA verbinden wij jullie kennis, kunde en interim-opdrachten of vacatures in het netwerk aan elkaar.

Jaarprogramma

De ISA Community heeft twee expertisegebieden: Finance en HR. Voor beide expertisegebieden krijgen de members elk jaar een aantrekkelijk jaarprogramma aangeboden. Een programma bestaat uit vijf seminars en vier Member Development dagen. Bij  aanvang van het membership word je een Talenten Motivatie Analyse aangeboden. Deze analyse geeft je inzicht in jouw unieke set van energiebepalende talenten. Dit levert een helder inzicht op in wat kansrijk is om je in te ontwikkelen. In een persoonlijke adviesgesprek stemmen wij jouw ontwikkelpotentieel af op de seminars en de workshops tijdens de Member Development dagen.

 

Investering

Keer op keer blijkt dat onze members het belangrijk vinden om niet alleen kennis te vergaren, maar juist ook willen sparren met vakgenoten en samen te werken aan ontwikkeling. Er is dan ook meer dan voldoende gelegenheid om tijdens bijeenkomsten om tijd aan elkaar te besteden. Dit maakt ons netwerk uniek! Voorafgaand aan een seminar ontmoeten wij elkaar om vervolgens na het seminar van een heerlijk diner te genieten. Voor de liefhebbers gaan we daarna door naar de borrel.
De investering voor het ISA Membership bedraagt € 3.495,00 exclusief BTW.

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie