Community

Een inspirerende omgeving

ISA Community

De ISA Community bestaat uit een netwerk van Finance en HR professionals. In dit netwerk delen zij hun passie voor het vak. Het is een netwerk waar wij voor jou kennis, kunde, interim opdrachten en vacatures aan elkaar verbinden.

Als member van de ISA Community tref je periodiek jouw collega members tijdens de seminars en Member Development dagen. Bij deze ontmoetingen versterk je jouw potentieel. Op inhoudelijk vlak én op persoonlijk vlak.

In onze ISA netwerkapp vind je alle collega members en kun je direct vragen stellen. Ook vind je in de app de agenda van alle events, meld je je aan voor deelname en evalueer je alle bijeenkomsten en trainingen.

ISA GROUP Membership Community

Zij gingen jou al voor

Kennis delen

“Ik vind het interessant om te horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

w

Netwerken

“Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Groeien

“We delen met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Zeker tijdens de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar.”

Leren

“Er is jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie