WHOA

Datum(s):
1 juni 2023 en 8 juni 2023

Trainer:
Sebastiaan van den Berg

Training:
WHOA

Inhoud

Tijdens dit seminar zal Sebastiaan van den Berg ingaan op situaties waarin ondernemingen in financiële moeilijkheden verkeren en de diverse juridische vragen die dan spelen. Bestuurdersaansprakelijkheid en herstructureringsmogelijkheden komen aan de orde, waarbij een akkoord met de aandeelhouders en schuldeisers op grond van de Wet Homologatie Onderhands Akkoord een belangrijke rol speelt. Ten tijde van dit seminar zal de wet 2,5 jaar bestaan. Sebastiaan neemt ons mee in de voornaamste ervaringen.

Locatie 1 juni: Van der Valk, Van Golsteinlaan 20 in Apeldoorn
Locatie 8 juni: Van der Valk, Hogeweg 65 in Zaltbommel

Trainer

Sebastiaan van den Berg is advocaat-partner bij RESOR (Amsterdam). RESOR is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in herstructurering, insolventie en ondernemingsrechtelijke geschillen met een complex of grensoverschrijdend karakter.

Zij gingen jou al voor

Kennis delen

“Ik vind het interessant om te horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

w

Netwerken

“Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Groeien

“We delen met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Zeker tijdens de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar.”

Leren

“Er is jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie