ZZP HR Opdrachten

Op zoek naar de beste zzp hr opdrachten? Lees vooral verder

Wil jij de als eerste de allerbeste zzp hr opdrachten bemachtigen? Sluit je dan aan bij ISA Community. Deze community bestaat uit een groot netwerk van professionals op HR en Finance gebied. Passie en kennisoverdracht staan hier centraal. In ons netwerk vind je de beste interim opdrachten op HR gebied en krijg je voorrang. Je krijgt eindeloos veel mogelijkheden om te sparren. Bovendien vind je de interessantste vacatures het eerst. Je ontmoet andere leden tijdens de ISA Community seminars en tijdens de unieke Management Development dagen. Deze ontmoetingen bieden je kans zowel je kennis als je netwerk te vergroten. Je potentieel maximaliseren? Je doet het zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Ontdek de leukste zzp hr opdrachten het eerst

Voor jezelf beginnen is leuk, maar ook spannend en uitdagend. Je kunt best een steuntje in de rug gebruiken. Dat steuntje gaat ISA Group je geven. Onder meer via de genoemde seminars en netwerkdagen. Verder bieden we onze leden toegang tot de unieke ISA netwerkapp. Hier vind je alle aangesloten leden in terug en kun je elkaar direct vragen stellen. De app heeft bovendien een agenda waarin de data van alle events zijn opgenomen. Je kunt je hier aanmelden voor deelname. Ook kun je al je trainingen en bijeenkomsten evalueren.

Waar ISA Group
voor staat

ISA is de afkorting van de drie Engelse woorden Inspire, Share en Aspire. In het Nederlands: inspireren, delen en ambiëren. Kortom: we bieden je de inspiratie die je als professional nodig hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Share staat voor netwerken en het delen van kennis. Je bouwt een groep professionele kennissen op die jou naar een hoger niveau tillen. Aspire is de kracht om vooruit te denken: om ambitie te tonen – de wil te blijven groeien en bij te leren.

Hoe haal je de beste zzp hr opdrachten binnen?

Als ZZP’er je eerste opdrachten binnenhalen, is voor veel mensen een enorme uitdaging. Per slot van rekening is ondernemen niet direct iets waarvoor je hebt gestudeerd. Je leert ondernemen door vallen en opstaan. Maar waarom zou je jezelf niet een handje helpen en gelijk de juiste voedingsbodem leggen voor een vruchtbare toekomst als ZZP’er? Dat doe je door je bij ons uitgebreide (en uitbreidende) platform aan te sluiten. Hier vind je niet alleen een netwerk van professionals die je uitgebreid kunt bevragen en aan de tand kunt voelen, maar ook de beste zzp hr opdrachten. Je hoeft ze alleen nog maar even te bemachtigen.

Zij gingen jou al voor

Rob Schut | Business Consultant

Als (interim) finance professional ben ik al geruime tijd lid van ISA GROUP . Het membership biedt mij diverse kansen en mogelijkheden die onmisbaar zijn voor een goede invulling van mijn werkzaamheden.

Want, zo kan ik op een leuke en ongedwongen wijze gestaag werken aan het uitbreiden van mijn eigen netwerk. Daarnaast is er jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. En, ook niet onbelangrijk, ISA GROUP kan tevens als een verbindende schakel optreden tussen mijzelf en potentiële (nieuwe) opdrachtgevers.”

Dolf Ketelaar | HR Manager bij Toyota Material Handling

“Sinds 4 jaar ben ik met zeer veel plezier lid van het HR netwerk van ISA. Het unieke aan dit netwerk is dat het echt een uitwisseling van kennis is waarbij een interactieve opstelling gevraagd wordt. Door de afwisseling van top sprekers en ook intensieve workshops worden nieuwe inzichten en vaardigheden verworven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Siebren de Jong | Financieel en Portefeuillestrateeg bij Lefier

“ISA GROUP brengt mij een mogelijkheid om te sparren met collega’s uit het vakgebied. Hierdoor kan ik kennis opdoen en horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

Hans Verheesen | Financieel Directeur bij MN

“ISA GROUP brengt mij een sterk netwerk met mooie contacten en plezier. Daarnaast geeft het netwerk bij de mogelijkheid om te trainen en te sparren met collega-professionals. En niet te vergeten de intervisie die wij tijdens de Management Development dagen hebben. Kortom: een ideale mix van inhoud, netwerk en lol. Ik ben vanaf 2007 member van het netwerk. Het voelde vanaf de eerste dag als thuiskomen.”

Birgitta van Santen | Head of HR bij Drake & Farrell B.V.

“Ik kom altijd met plezier en enthousiasme naar de bijeenkomsten voor de kennis en ervaringen van de sprekers en de deelnemers. Zeker de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar. Hier delen we met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Tijdens deze dagen gaan we echt een stap dieper dan de seminars die meer gericht zijn op actuele kennis. Alle HR-members hebben een leidinggevende of zelfstandige positie als HR Manager en/of maken deel uit van managementteam van organisaties. De ISA GROUP faciliteert de seminars en Management Development dagen altijd perfect op hele fijne inspirerende locaties, waar het prettig is om elkaar te ontmoeten.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie