ZZP finance opdrachten

ZZP finance opdrachten: de beste opdrachten gebundeld op één platform

Wie op zoek is naar exclusieve ZZP finance opdrachten is bij ons aan het juiste adres. Waarom? Omdat je bij ons niet alleen de allerbeste opdrachten of financieel vlak tegenkomt, maar ook voorrang hierop. Binnen ons netwerk kun je opdrachten bemachtigen die je nergens anders tegen komt. Ze geven jouw carrière een ware boost en helpen je met het verbreden van je vaardigheden. Je aansluiten bij de ISA Group is een verstandige keuze (al zeggen we het zelf). Je krijgt toegang tot een groot samenwerkingsverband van bijzondere specialisten en professionals waarmee je naar hartenlust kunt sparren. Je kunt jezelf op HR en Finance gebied eindeloos blijven uitdagen. Onze community is 24/7 actief en open voor iedereen.

ZZP finance opdrachten en meer

De ISA Group biedt meer dan alleen de beste opdrachten op financieel vlak. Je leert hier bovenal hoe je als professional kunt groeien. Dat doe je door kennis uit te wisselen met andere members: zowel te onderwijzen als te leren, te geven en te nemen. Als je bij ons member wordt, krijg je automatisch toegang tot het jaarprogramma. Dat betekent dat je toegang krijgt tot onze interactieve seminars en de unieke Management Development Dagen. Niet alleen doe je waardevolle en onvervangbare praktijkkennis op, je leert bovendien nieuwe mensen kennen om je netwerk te verbreden en de samenwerking mee aan te gaan.

De magie van samen

ISA gelooft in de kracht en magie van samen. Samen begint bij exclusieve workshops en seminars, bij ZZP finance opdrachten en chatcontact in onze exclusieve app. Maar de absolute kers op de taart zijn natuurlijk de fysieke ontmoetingen tijdens seminars. We richten deze met veel zorg en liefde in en zorgen dat we altijd afsluiten met een heerlijk diner en een borrel aanbieden. Jaarlijks vinden er liefst vijf interactieve seminars plaats en nog eens vier evenement dagen. Onze gastsprekers zijn specialisten met een enorme vakkennis en groot verstand van zaken. Je kunt hen, ons en elkaar bovendien uitgebreid vragen stellen.

Grootste Financieel kennisaanbod

Wie de leukste, beste, meest uitdagende ZZP finance opdrachten in de wacht wil slepen, is in ons netwerk op de juiste plek. Bovendien krijg je uitgebreid de kans je financiële kennis te verbreden. Dit doe je aan de hand van de workshops en trainingen, maar ook op dagelijkse basis binnen onze eigen app. Hier heb je toegang tot alle andere leden binnen ons groeiende netwerk en kun je wanneer je wilt vragen stellen. Niets houdt je tegen om het onderste uit de kan te halen.

Zij gingen jou al voor

Rob Schut | Business Consultant

Als (interim) finance professional ben ik al geruime tijd lid van ISA GROUP . Het membership biedt mij diverse kansen en mogelijkheden die onmisbaar zijn voor een goede invulling van mijn werkzaamheden.

Want, zo kan ik op een leuke en ongedwongen wijze gestaag werken aan het uitbreiden van mijn eigen netwerk. Daarnaast is er jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. En, ook niet onbelangrijk, ISA GROUP kan tevens als een verbindende schakel optreden tussen mijzelf en potentiële (nieuwe) opdrachtgevers.”

Dolf Ketelaar | HR Manager bij Toyota Material Handling

“Sinds 4 jaar ben ik met zeer veel plezier lid van het HR netwerk van ISA. Het unieke aan dit netwerk is dat het echt een uitwisseling van kennis is waarbij een interactieve opstelling gevraagd wordt. Door de afwisseling van top sprekers en ook intensieve workshops worden nieuwe inzichten en vaardigheden verworven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Siebren de Jong | Financieel en Portefeuillestrateeg bij Lefier

“ISA GROUP brengt mij een mogelijkheid om te sparren met collega’s uit het vakgebied. Hierdoor kan ik kennis opdoen en horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

Hans Verheesen | Financieel Directeur bij MN

“ISA GROUP brengt mij een sterk netwerk met mooie contacten en plezier. Daarnaast geeft het netwerk bij de mogelijkheid om te trainen en te sparren met collega-professionals. En niet te vergeten de intervisie die wij tijdens de Management Development dagen hebben. Kortom: een ideale mix van inhoud, netwerk en lol. Ik ben vanaf 2007 member van het netwerk. Het voelde vanaf de eerste dag als thuiskomen.”

Birgitta van Santen | Head of HR bij Drake & Farrell B.V.

“Ik kom altijd met plezier en enthousiasme naar de bijeenkomsten voor de kennis en ervaringen van de sprekers en de deelnemers. Zeker de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar. Hier delen we met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Tijdens deze dagen gaan we echt een stap dieper dan de seminars die meer gericht zijn op actuele kennis. Alle HR-members hebben een leidinggevende of zelfstandige positie als HR Manager en/of maken deel uit van managementteam van organisaties. De ISA GROUP faciliteert de seminars en Management Development dagen altijd perfect op hele fijne inspirerende locaties, waar het prettig is om elkaar te ontmoeten.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie