Member Development

De Member Development dagen worden tweemaal per jaar georganiseerd. In 2024 is dit in het voorjaar op donderdag 18 en vrijdag 19 april en in het najaar op donderdag 21 en vrijdag 22 november. Wij bieden voor onze Finance members een keuze uit verschillende workshops. Dit kunnen 1-daagse of 2-daagse workshops zijn. Zie hieronder onze programmering.

Voor onze HR members bieden wij op hun expertise afgestemde workshops. Wil je weten welke? Neem contact op!

Zoeken:

Positieve psychologie

Trainer:
Jocelyn Rebbens

Training:
Positieve psychologie
(2 daagse training)

Inhoud

Waar professionals samenwerken heb je te maken met gedrag, communicatie en emoties. Dat loopt niet altijd soepel. Daarbij leven wij in een snel veranderende wereld en schuiven er steeds vaker medewerkers vanuit verschillende teams bijeen om samen te werken aan oplossingen. Net als jij nemen ze hun eigen expertise mee. En ook hun persoonlijkheid.

Tijdens deze training leer je wat de kracht van zuiver waarnemen is en hoe je dat in de praktijk brengt. Je leert hoe positieve psychologie precies werkt in organisaties en teams. Door heldere inzichten en effectievere communicatie kom jij als professional tot een beter resultaat.

Trainer

Drs. Jocelyn Rebbens is afgestudeerd als Economisch Psycholoog aan de Tilburg University. In 2007 richtte zij ReBBels op. Haar passie is organisaties en individuen te spiegelen en te laten groeien. Jocelyn verbindt professionals met zichzelf, hun passen en hun talent.

Jocelyn heeft als trainer en consultant 25 jaar ervaring in management development trajecten en in-company trainingsprogramma’s. Haar werkstijl is no-nonsense, open, veilig, energiek en betrokken. Zij is in 2018 uitgeroepen als Trainer van het jaar bij IIA Nederland. Jocelyn is inmiddels een graag geziene trainer bij ISA GROUP.

Master Your Mind

Trainer:
Sharon Beudeker

Training:
Master Your Mind – part 3
(2 daagse training)

Inhoud

Speciaal voor de members die Master Your Mind part 1 of part 2 hebben gevolgd, is hier de volgende verdieping. Sharon heeft wederom een 2 daagse training ontwikkeld die voortborduurt op de eerste twee versies van Master Your Mind. Met deze training krijg je scherper inzicht in je aannames en patronen. Met de opgedane kennis en inzichten ga je (ook samen met elkaar) aan de slag hoe je dit kunt integreren in het dagelijkse leven en op je werk. Het inzicht maakt het mogelijk om controle los te maken. Hierdoor wordt alles wat je doet meer spontaan en speels.

Trainer

Sharon Beudeker heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven in (senior)management vanuit haar rol als registeraccountant. Hier heeft ze haar passie voor coaching en training ontdekt en ontwikkeld. Sharon werkt met mildheid aan serieuze thema’s en zoekt hier de diepte in op. De wijze waarop zij werkt is mede het resultaat van haar eigen innerlijke werk. Haar coaching en trainingen zijn gericht op toepasbaarheid in je leven, dus ook in je werk.

WHOA – The Game

Trainer:
Sebastiaan van den Berg

Training:
WHOA – The Game
(1 daagse training)

Inhoud

Tijdens deze training zal Sebastiaan van den Berg (advocaat bij RESOR N.V.) een interactief WHOA-rollenspel begeleiden. WHOA staat voor Wet Homologatie Onderhands Akkoord, is per 1 januari 2024 drie jaar in werking en speelt in de praktijk een belangrijke rol bij het gezond maken van ondernemingen die te maken hebben met financiële problemen. Op deze dag wordt een financiële herstructurering door middel van een WHOA-akkoord gesimuleerd. Hiervoor zullen deelnemers in groepen worden ingedeeld, een waardering en een WHOA-akkoord moeten opstellen en hier vervolgens over moeten onderhandelen. Dit alles met als doel om een herstructurering te implementeren, zodat de onderneming gecontinueerd kan worden.

Trainer

Sebastiaan van den Berg is partner van advocatenkantoor RESOR en adviseert ondernemingen, private equity en distressed debt fondsen, banken en curatoren. Hij heeft bijzondere expertise in waarderingsvraagstukken, uitwinningstrajecten en de WHOA. Na eerder de Executive Master of M&A and Valuation afgerond te hebben, promoveerde hij in 2019 op waarderingsvraagstukken in het ondernemings- en insolventierecht.

Coverworkshop

Trainer:
Trainers van Kairos Consultancy

Training:
Coverworkshop
(1 daagse training)

Inhoud

Je vakkennis. Dat zit wel goed. Maar wat als je iets dieper graaft? Voorbij de dagelijkse werkzaamheden. En je jezelf de essentiële vraag stelt: “Waar ben ík eigenlijk van?” Die vraag vinden we vaak veel moeilijker te beantwoorden.
In deze training maken we op een vernieuwende manier concreet wat jou uniek maakt. Aan het einde van de dag staat jouw verhaal op een persoonlijke magazinecover. Je gaat aan de slag met je kwaliteiten, wat je drijft, wie ben je nog meer dan professional en waar droom je van?
Met praktische coaching van ons team, instant feedback van je mede-deelnemers én professionele fotoshoot kom je tot een glashelder beeld van jezelf, zowel persoonlijk als professioneel. En heb je een imponerende cover die laat zie wie je werkelijk bent.

Trainer

Kairos Consultancy, een familiebedrijf met grote ambities. Het feels like family gevoel delen we ook met onze klanten. Snel & Scherp, dat zijn wij. Eerlijk & eigenwijs ook. We hebben een combinatie van bedrijfskundige en psychologische achtergrond, aangevuld met een groot aantal jaren ervaring in Nederland en de VS. In onze trainingen en coaching vinden we de ideale mix van luchtigheid én diepgang. Altijd gericht om je op een verrassende manier naar jezelf te laten kijken.

Teaming

Trainer:
Hubèrt de Groot

Training:
Teaming
(1 daagse training)

Inhoud

Zo’n 85% van onze tijd besteden we aan samenwerking. En in de huidige VUCA-wereld wordt het steeds meer een opgave voor teams en netwerken om dit goed te doen. HOE doe je dit dan? Met TEAMING, onder grote druk slagvaardig werken in een team en tegelijkertijd werken aan je team om de gezamenlijke opgave te realiseren. Hubèrt neemt je in zes stappen al DOENde mee in de nieuwe realiteit van samenwerken: de 7 basisprincipes van dynamische en succesvolle pop-up teams kennen en kunnen, slagvaardig samenspelen (inspire), ambities en spirit verbinden (aspire), simpele structuur stimuleren (share), je Big Picture zien en fluïde leiderschap tonen. Je kunt direct aan de slag, op je werk, binnen de ISA of in je kennissenkring.

Trainer

Hubèrt de Groot ademt Teaming in en uit. Vanaf zijn teamsportervaring, ijshockey tot op hoog niveau, is hij werkzaam om organisaties zichtbaar te laten presteren en samenwerken. Hij heeft vele jaren ervaring in (directie)functies op het terrein van organisatie- en mensontwikkeling. Hij heeft veranderingsprocessen begeleid, veelal in slagvaardig samenspel met Finance en HR professionals. Hubèrt werkt nu 10 jaar vanuit zijn eigen bedrijf ‘Seeing is Doing’. Hubèrt staat bekend als energiek, verbindend, confronterend, humor en betrokken en snel schakelend.

Focus Management

Trainer:
Een van de trainers van Focus Academy

Training:
Focus Management
(1 daagse training)

Inhoud

Aandacht is één van de grootste uitdagingen in het huidige tijdperk. In de afgelopen jaren is het aantal prikkels dat op ons afkomt, vervijfvoudigd. De impact van die stormvloed aan prikkels is dat we tegenwoordig steeds vaker onderbroken worden in hetgeen we aan het doen zijn. Door die toename lukt het steeds minder goed om complexe taken af te maken. In de training Focus Management leer je hoe onze hersenen omgaan met aandacht en concentratie en welke veranderingen je direct kunt toepassen. Deze training Focus helpt je bij meer rust, hogere productiviteit, beter overzicht en significante tijdsbesparing.

Trainer

De Focus Academy is opgericht door Mark Tigchelaar, auteur van de bestseller ‘Focus aan Focus uit’. Vanuit de achtergrond cognitieve neuropsychologie vertaalt Focus Academy wetenschap naar praktische inzichten, die je meteen kunt inzetten. Mark trainde met zijn bedrijf al meer 100.000 professionals, ondernemers en topsporters. Bij al deze mensen kwamen steeds dezelfde problemen voor, die allemaal te maken hadden met afleiding. Focus Academy laat zien hoe je met volle aandacht kunt werken in een wereld vol afleiding. Met als resultaat: focus, rust en overzicht.

Appreciative Inquiry

Trainer:
Matthijs Steenveld

Training:
Appreciative Inquiry
(1 daagse training)

Inhoud

Bij spanning in het team is het waardevol om er als team uit te komen. Is er onduidelijkheid over de visie, doelen en werkwijze? Of is er sprake van stress, een minder goede sfeer of andere spanningsbronnen. De aanpak hiervan is maatwerk, maar komt vooral uit het team zelf, zodat het team het zo snel mogelijk weer zelf kan. Met de beproefde methode Appreciative Inquiry (waarderend onderzoeken) laat je jouw team of organisatie groeien.
De training is een mix van cognitief snappen en meer voelen, ervaren van de materie. Deze dag gaat ook om persoonlijke ontwikkeling: zelf ervaren wat voor een verschil een ander type vragen maakt voor jou als professional.

Trainer

Matthijs Steeneveld werkt als positief organisatiepsycholoog aan florerende mensen en organisaties. Matthijs zet Appreciative Inquiry in bij kleine en grote verandertrajecten. Zo helpt hij teams en organisaties te bouwen op hun krachten en te werken aan datgene waar ze méér van willen. Als opleider en adviseur combineert hij kennis uit de wetenschap en de praktijk. Hij heeft boeken geschreven over o.a. positief leiderschap, prosociaal samenwerken en sterke kanten.

Integer zijn of integer gevonden worden!?

Trainer:
Douwe Oldenkamp

Training:
Integer zijn of integer gevonden worden!?
(1 daagse training)

Inhoud

De titel van de training is al voldoende om hier eens flink met elkaar over in gesprek te gaan. Wat is integriteit nu exact? En hoe zorg je er voor dat je integer bent. Of integer gevonden wordt. In de training “Integer zijn of integer gevonden worden!?” versterk je je integriteit in elk gesprek. Leer onfeilbare integere communicatie en pak uitdagingen aan met het zelfvertrouwen van een leider, zowel in je persoonlijke leven als in je carrière. Deze training biedt je concrete tools voor solide en doordachte besluitvorming.

Trainer

Maak kennis met Douwe Oldenkamp, een bevlogen trainer met meer dan 20 jaar ervaring in management. Douwe staat bekend om zijn positieve insteek, creatieve oplossingen en mensgerichte benadering. Zijn expertise in ‘gedrag en functioneren’ maakt hem de ideale gids in jouw ontdekkingsreis naar “Integer zijn of integer gevonden worden!?”. Laat je inspireren door Douwe’s praktische inzichten en respectvolle leiderschapsstijl.

 

Leiderschap in verandering

Trainer:
Maaike Thiecke

Training:
Leiderschap in verandering
(1 daagse training)

Inhoud

Je ziet met verbijstering hoe veranderingen waarvoor het draagvlak groot is, een stille dood sterven. Als professional wil je graag met effectief leiderschap meer kunnen betekenen in zo’n veranderingsproces. In deze dag laat Maaike Thiecke je kennismaken met een systemisch perspectief op leiderschap dat je steeds opnieuw kunt gebruiken. Een perspectief dat past bij de snelheid waarmee veranderingen zich continue aandienen. Een perspectief over vuile handen maken en volgers regelen. Met simpele en praktische handvatten die je zelf meteen kunt gebruiken.

Trainer

Maaike Thiecke is een veelgevraagd trainer en eigenaar van Voer voor Verandering. Zij is één van de uitvinders van Systemisch Transitie Management, een bewezen methodiek die veranderen en gedragsverandering veel makkelijker maakt. Maaike adviseert leiders over gedrags- en cultuurverandering in hun organisatie.
Maaike schreef drie boeken over dat onderwerp. Met deze boeken en haar trainingen brengt zij verheldering en eye openers die langdurig impact hebben. Ze leert je een wijze om naar veranderen kijken die je nooit meer zult vergeten.

Adem je vrij

Trainer:
Sharon Beudeker

Training:
Adem je vrij
(1 daagse training)

Inhoud

Onze belangrijkste energiebron is de adem. We beginnen het leven ermee en sterven zodra we maar een paar minuten stoppen met ademhalen. Toch weten we maar weinig over “goed ademen”.
Ademen heeft invloed op hoe we denken en voelen en op wie we zijn. Je ademt zoals je leeft, je leeft zoals je ademt. Adem je vrij en ontspannen, dan geldt dat ook voor hoe je in het leven staat. In deze workshop vergroot je je bewustwording van de impact van de adem.

Trainer

Sharon Beudeker heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven in (senior)management vanuit haar rol als registeraccountant. Hier heeft ze haar passie voor coaching en training ontdekt en ontwikkeld. Sharon werkt met mildheid aan serieuze thema’s en zoekt de diepte in hier op. De wijze waarop zij werkt is mede het resultaat van haar eigen innerlijke werk. Haar coaching en trainingen zijn gericht op toepasbaarheid in je leven, dus ook in je werk.

Meer impact door framing

Trainer:
Jocelyn Rebbens

Training:
Meer impact door framing
(1 daagse training)

Inhoud

Waarom heb je mateloos vertrouwen in die ene politicus en overweeg je bij diens opvolger serieus voor een andere partij te kiezen? Waarom krijg jij als professional de ene keer in je MT, directie of collega’s moeiteloos mee met je verhaal en lijkt het een ander moment bij niemand binnen te komen?
Eén van de antwoorden hierop is het toepassen van Framing. Herken tijdens deze dag je valkuilen en start met framen, zodat je overtuigingskracht en impact in je communicatie direct toenemen. Deze training is voor professionals die hun impact willen vergroten, die geneigd zijn de focus alleen op de inhoud te leggen en graag toepasbare handvatten en inzichten hiervoor ontvangen.

Trainer

Drs. Jocelyn Rebbens is afgestudeerd als Economisch Psycholoog aan de Tilburg University. In 2007 richtte zij ReBBels op. Haar passie is organisaties en individuen te spiegelen en te laten groeien. Jocelyn verbindt professionals met zichzelf, hun passen en hun talent.

Jocelyn heeft als trainer en consultant 25 jaar ervaring in management development trajecten en in-company trainingsprogramma’s. Haar werkstijl is no-nonsense, open, veilig, energiek en betrokken. Zij is in 2018 uitgeroepen als Trainer van het jaar bij IIA Nederland. Jocelyn is inmiddels een graag geziene trainer bij ISA GROUP.

Deep Democracy

Trainer:
Minka Jongkind

Training:
Deep Democracy
(1 daagse training)

Inhoud

Het grootste deel van het werken in organisaties bestaat uit het nemen van beslissingen. En het zorgen dat mensen daar ook naar gaan handelen. De manier waarop een besluit tot stand komt is niet altijd even effectief. Teams en organisaties die Deep Democracy gebruiken, winnen aan effectiviteit.

Deep Democracy is een krachtig instrument voor besluitvorming en conflictresolutie binnen groepen met een uiteenlopende diversiteit. Een methode gericht op besluitvorming met aandacht en waardering voor andere opvattingen. Tegenstellingen en botsende meningen worden op respectvolle wijze met elkaar onderzocht. Zonder te polderen en zonder conflicten weg te poetsen. De onderstroom wordt zichtbaar en hanteerbaar. Gericht op inclusieve besluitvorming, co-creatie en duurzame verandering. Op participatief en dienend leiderschap.

Trainer

Minka Jongkind is teamcoach, opleider en mediator. Zij is zelfstandig ondernemer in haar organisatie MetMinka en ze is geassocieerd partner bij Human Dimensions. Met een voortdurend verlangen naar ontwikkeling is zij verder geschoold in Voice Dialoque, Haptonomie, Insights Discovery, Deep Democracy, Mediation en Systemisch Werken en Organisatieopstellingen. De fascinatie voor dilemma en conflict vormt een rode draad in haar loopbaan. Vanuit nieuwsgierigheid en een open mind stelt zij vragen bij vanzelfsprekendheden en creëert zij bedding voor het niet-gevoerde gesprek.

Veerkracht en positief leiderschap

Trainer:
Marjolijn Punt

Training:
Veerkracht en positief leiderschap
(2 daagse training) 

Inhoud

In de dynamische wereld van werk is het hebben van Psychologische veerkracht een ‘must’. Positieve leiderschapstoepassingen wekken energie op en laten mensen groeien. Leer hoe je jouw veerkracht en die van anderen kunt versterken en gebruik kunt maken van de principes van Positief leiderschap. Je maakt kennis met het wetenschappelijk gevalideerde psychologisch flexibiliteits-/immuniteits- model. Je ontdekt hoe je Psychologische veerkracht kunt versterken door te werken met de persoonlijke hulpbronnen optimisme, geloven in jezelf en hoopvol zijn. Door aandacht te hebben voor de werkhulpbronnen verbinding, autonomie en competentie en te werken met een positief en krachtig narratief. Na deze tweedaagse heb je nieuwe kennis, praktische tools en ga je met nieuwe energie naar huis.

Trainer

Drs. Marjolijn Punt is psycholoog A&O NIP. Zij is geboeid door de combinatie van wetenschap en praktische toepassingen vanuit positieve psychologie en filosofie, waar het gaat over de zoektocht naar menselijk geluk, zingeving en floreren. Marjolijn is oprichter van het Bureau voor Positieve Psychologie waarin zij professionals in de zorg en in het onderwijs, HR-adviseurs en leiders opleidt in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zij traint en coacht medewerkers om het beste uit zichzelf, hun werk en leven te halen.

Verdiep jezelf, vergroot jouw impact

Trainer:
Josje van Beek

Training:
Verdiep jezelf, vergroot jouw impact
(1 daagse training) 

Inhoud

Wil en durf jij de diepte van verandering op te zoeken? En daarmee ook die van jezelf? Dan is de tweedaagse ‘Verdiep jezelf, vergroot je impact’ iets voor jou. Wie een organisatie wil beïnvloeden krijgt vooral te maken met mensen en hun gedrag. Inclusief dat van jezelf. En zodra er mensen in het spel zijn, is er vooral complexiteit en onzekerheid.
In deze tweedaagse gaat het om het vergroten van je eigen effectiviteit bij het sturen van groepsdynamica en de onderstroom. Je leert daarbij de Transactionele Analyse (TA) en systemische principes te gebruiken als instrument voor verandering en voor het echte gesprek.

Trainer

Josje van Beek is organisatiecoach en trainer. In haar werk helpt ze teams en C-level om het ‘echte’ gesprek met elkaar te voeren en opnieuw verbinding aan te gaan met elkaar. Door de mens centraal te zetten creëert ze een blijvende verandering en sterke teams. Haar specialisme ligt in het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, vanuit een carrière in lean agile en communicatie. Al meerdere jaren geeft ze bij ISA training, waaronder Agile werken en Leugendetectie & Strategische lichaamstaal.

Compassievol werken en leven

Trainer:
Carolien Lankveld

Training:
Compassievol werken en leven
(1 daagse training) 

Inhoud

Ken je dat? Die stem in je hoofd die zegt dat je niet goed genoeg bent, dat je faalt, of dat je niet genoeg doet? Weet dat veel mensen last hebben van deze stem. En dat deze vaak een grote impact op ons werk en leven heeft.
Compassie is een krachtig hulpmiddel om met negatieve gedachten over jezelf om te gaan. Maar het is meer dan dat. Tijdens de training ontwikkel je de kwaliteit van het hart die ons helpt om met meer warmte en begrip naar onszelf en anderen te kijken. Het betekent dat we onszelf meer leren accepteren, de situatie waarin we verkeren, maar ook de anderen om ons heen.

Trainer

Caroline Lankveld heeft meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze is eigenaar van Centrum Heartwork en werkt als gecertificeerd mindfulness- en compassietrainer, coach en lichaamsgericht (trauma-)therapeut.

Wat gebeurt hier nu eigenlijk

Trainer:
Bas van Kesteren

Training:
Wat gebeurt hier nu eigenlijk
(1 daagse training) 

Inhoud

De perikelen in groepen en teams. We willen zo graag vooruit met de groep maar dat lukt vaker niet dan wel. Dit is een terugkerend fenomeen dat ons in de greep houdt. Frustratie en ontevredenheid zijn vaak de uitkomsten van onze vergaderingen, overleggen en bijeenkomsten.
Wat als je meer kennis krijgt over hoe groepen werken? Wat als je beter kunt herkennen wat belemmerende groepsdynamieken zijn? Door het herkennen van groepsgedrag, een beetje kennis van gedragswetenschap en wat handvatten om de groep of team de juiste impuls te geven, kun je de groep in de Forward Thinking modus zetten. Van passief naar actief. Van individueel naar collectief. Van meningen en oordelen naar ideeën en oplossingen.

Trainer

Wat Bas van Kesteren enorm drijft is het doorbreken van belemmerende patronen in groepsdynamieken. Ooit geboren vanuit een frustratie, omdat hij groepen niet begreep. Zijn expertise ligt voornamelijk in het benutten van collectieve intelligentie van groepen, binnen organisaties, met medewerkers, stakeholders en elke andere denkbare groep. Met zijn onderneming helpt Bas ik organisaties in transitie, van Backward Thinking naar Forward Thinking, met de groepsdynamica als rode draad.

Persoonlijke missie

Trainer:
Anita Pijnappels

Training:
Persoonlijke missie
(2 daagse training) 

Inhoud

Dat een missie voor iedere organisatie belangrijk is, dat is al lang geen discussie meer: het is een leidraad voor succes en identiteit.
Maar ben je je ook al bewust van het belang van een persóónlijke missie? Een heldere persoonlijke missie biedt richting, motiveert en inspireert. En als je je persoonlijke missie daadwerkelijk als kompas gaat inzetten, dan vergroot het je zelfvertrouwen, vermindert het stress, geeft het energie en kom je tot betere prestaties. Klinkt goed, hè? In deze tweedaagse training leer je over de kracht van de persoonlijke missie en leer je de juiste eerste stappen te zetten om er helderheid in te krijgen.

Trainer

Anita Pijnappels ondersteunt daar waar ontwikkeld en bewogen wordt: als coach, trainer en veranderbegeleider. Ze heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven wat ooit begon als senior manager en verandermanager in de financiële dienstverlening en wat nu (als zelfstandig ondernemer) bestaat uit veranderbegeleiding en -advies bij verschillende organisaties. in zowel private als ook publieke sector. Haar expertise ligt op het gebied van leiderschap en persoonlijk leiderschap. Ze werkt in meerdere samenwerkingsvormen en heeft in 2017 samen met Eric Doornik WadWerkt Persoonlijk Leiderschapsreis opgericht.

Kracht van gedachten

Trainer:
Sharon Beudeker

Training:
Kracht van gedachten
(1 daagse training) 

Inhoud

Wetenschappelijk onderzoek (quantum fysica) toont aan dat het zo is: wat we denken over onszelf of onze realiteit, wordt waar voor ons. Onze gedachten zijn krachtig. Ze hebben grote invloed op ons werkplezier en op onze effectiviteit. Veel mensen geloven dat je hier zelf weinig invloed op hebt. Tijdens deze training gaan we het tegendeel bewijzen en je inzicht geven.
Jouw gedachten scheppen de wereld om je heen. En als je om je heen kijkt, zie je enkel naar buiten geprojecteerde gedachten.

Trainer

Sharon Beudeker heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven in (senior)management vanuit haar rol als registeraccountant. Hier heeft ze haar passie voor coaching en training ontdekt en ontwikkeld. Sharon werkt met mildheid aan serieuze thema’s en zoekt de diepte in hier op. De wijze waarop zij werkt is mede het resultaat van haar eigen innerlijke werk. Haar coaching en trainingen zijn gericht op toepasbaarheid in je leven, dus ook in je werk.

Veranderen makkelijker maken

Trainer:
Maaike Thiecke

Training:
Veranderen makkelijker maken
(1 daagse training) 

Inhoud

In deze training over systemisch transitie management nemen we voor de verandering de makkelijke weg. 70% van de organisatieveranderingen leiden niet tot waar ze voor bedoeld waren. Jouw expertise als professional kan cruciaal zijn tijdens zo’n verandering. In die rol wil jij graag meer voor organisaties in verandering kunnen betekenen.
Deze training is voor professionals die willen bijdragen aan de gewenste beweging van de organisatie en concrete, praktische, simpele handvatten willen hebben om veranderen makkelijker te maken.

Trainer

Maaike Thiecke is een veelgevraagd trainer en eigenaar van Voer voor Verandering. Zij is één van de uitvinders van Systemisch Transitie Management, een bewezen methodiek die veranderen en gedragsverandering veel makkelijker maakt. Maaike adviseert leiders over gedrags- en cultuurverandering in hun organisatie. Ze leert je een wijze om naar veranderen kijken die je nooit meer zult vergeten.

IK B.V.

Trainers:
Eric Doornik & Bart Diepenbroek

Training:
IK B.V.
(1 daagse training) 

Inhoud

Bij de start van jouw Membership heb je jouw Talent Motivatie Analyse (TMA) gemaakt. De resultaten heb je met een van de collega’s van ISA GROUP doorgenomen. Hoe leuk is het om nóg meer inzicht in jouw TMA te krijgen. De workshop IK B.V. biedt je direct meer inzicht in de verdere ontwikkeling van jouw persoonlijke talenten en potentieel. Met dit inzicht kan je jouw toegevoegde waarde in jouw werk en team beter plaatsen en krachtiger inzetten.

Trainers

Wij nemen aan dat je Eric Doornik en Bart Diepenbroek wel kent. Wat wil je nog weten? Zij zijn al 7 jaar respectievelijk 10 jaar TMA Professional en hebben afgelopen jaren honderden TMA’s geanalyseerd en besproken. Naast TMA Gecertifeerd Trainer is Bart ook Master Interrogator en business coach. Eric is inmiddels 15 jaar executive coach. Tijdens deze workshop zetten zij beide hun talenten maximaal in.

Masterclass Samenwerken

Trainer:
Richard de Hoop

Masterclass:
Samenwerken
(1 daagse masterclass) 

Inhoud

Klinkt onze samenwerking als een klok of als een kattige kakofonie? Gaan we van eiland naar Wij-land of van Ego naar We-go?
In deze interactieve Masterclass neemt Richard de Hoop jullie mee in de wereld van verandering en effectieve samenwerking. Met muziek als metafoor vergelijkt hij karakters van mensen met instrumenten (teamrollen) en samenwerking in het team met het sprankelende samenspel in een orkest.
Muziek is een onuitputtelijk bron van inspiratie als het gaat om samenwerking. Het is de wereld van verschillende instrumenten die door hun verschillen samen het verschil kunnen maken. Als we maar bereidt zijn om naar elkaar te luisteren, op elkaar af te stemmen en samen te spelen.

Trainer

Als spreker over samenwerken en veerkracht in organisaties noemen klanten Richard de Hoop een echte professional. Gepassioneerd, enthousiasmerend, motiverend, adrem, onnavolgbaar en iemand die in staat is om serieuze inhoud op een luchtige manier over te brengen.
Richard is een betrokken, levendige, energieke, realistische optimist. Hij gebruikt muziek als metafoor en inspiratiebron om zijn boodschap nog beter te laten klinken. Als ondernemer heeft hij sinds 1991 een 4-tal bedrijven in de HRM dienstverlening opgezet en 2 daarvan in 2006 verkocht. Vanaf 1995 actief en schrijft en spreekt hij op een unieke wijze over thema’s zoals samenwerken en veerkracht.

Zij gingen jou al voor

Kennis delen

“Ik vind het interessant om te horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

w

Netwerken

“Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Groeien

“We delen met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Zeker tijdens de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar.”

Leren

“Er is jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie