Interim finance opdrachten

Interim finance opdrachten gezocht? Wij helpen je verder

Ben jij op zoek naar de allerbeste interim finance opdrachten? Dan hoef je niet verder te zoeken: we hebben ze voor jou én met voorrang. De opdrachten die je in ons netwerk kunt bemachtigen, kunnen je carrière een ware boost geven. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is je aansluiten bij de ISA Group. Als je je hebt aangesloten, krijg je toegang tot een groot samenwerkingsverband van professionals en specialisten op Finance en HR gebied. De community heeft tot doel professionals binnen deze werkgebieden zo goed mogelijk te ondersteunen. Het netwerk bestaat op dit moment uit ruim 150 professionals en blijft groeien.

Interim finance opdrachten en meer

We bieden meer dan alleen de beste opdrachten op HR en Finance gebied. Op de eerste plaats bieden we natuurlijk een platform om kennis te delen en als professional te groeien. Als je je als member inschrijft voor ons jaarprogramma, krijg je toegang tot onze unieke Management Development dagen en interactieve seminars. Deze worden meermaals per jaar georganiseerd en helpen je de beste professional binnen jouw vakgebied te worden. De Development dagen bieden tal van workshops en meer om je vaardigheden te verbreden en nieuwe kennis op te doen. De échte magie vindt plaats tijdens fysieke ontmoetingen tussen onze leden.

De kracht van samen

Bij ISA Group gaan we uit van de kracht van samen. Samenwerken en samen leren staan bij ons in het hoogste vaandel. We stimuleren je (en jullie elkaar) het beste van jezelf te geven en uit jezelf te halen. Ieder jaar kun je aan liefst vijf interactieve leden seminars deelnemen. Tijdens de seminars worden verschillende relevante onderwerpen besproken. Hiervoor nodigen we Nederlands beste specialisten uit. Uiteraard heb je uitgebreid de kans om vragen te stellen en te sparren.

Grootste kennisaanbod op Finance gebied

Behalve de beste interim finance opdrachten in de wacht slepen, krijg je ook uitgebreid de kans om je Finance kennis te verdiepen en verbreden. Dit gebeurt aan de hand van de unieke seminars, de Development dagen, maar ook via onze app waarin je vrijblijvend vragen kunt stellen aan de andere leden. Jaarlijks worden er verschillende trainingen en workshops gehouden en de data hiervan zijn vastgelegd binnen de agenda van de app.

Verbreed je kennis met onze TMA methode

Een beter beeld krijgen van welke interim finance opdrachten jij het beste in de wacht kunt slepen? Dit doe je aan de hand van de TMA methode. TMA staat voor “Talentanalyse”. Deze brengt voor jou in kaart wat je unieke vaardigheden zijn en hoe je je kunt verbeteren. Bovendien bieden we advies welke trainingen en workshops voor jou ideaal zijn.

Zij gingen jou al voor

Rob Schut | Business Consultant

Als (interim) finance professional ben ik al geruime tijd lid van ISA GROUP . Het membership biedt mij diverse kansen en mogelijkheden die onmisbaar zijn voor een goede invulling van mijn werkzaamheden.

Want, zo kan ik op een leuke en ongedwongen wijze gestaag werken aan het uitbreiden van mijn eigen netwerk. Daarnaast is er jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. En, ook niet onbelangrijk, ISA GROUP kan tevens als een verbindende schakel optreden tussen mijzelf en potentiële (nieuwe) opdrachtgevers.”

Dolf Ketelaar | HR Manager bij Toyota Material Handling

“Sinds 4 jaar ben ik met zeer veel plezier lid van het HR netwerk van ISA. Het unieke aan dit netwerk is dat het echt een uitwisseling van kennis is waarbij een interactieve opstelling gevraagd wordt. Door de afwisseling van top sprekers en ook intensieve workshops worden nieuwe inzichten en vaardigheden verworven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Siebren de Jong | Financieel en Portefeuillestrateeg bij Lefier

“ISA GROUP brengt mij een mogelijkheid om te sparren met collega’s uit het vakgebied. Hierdoor kan ik kennis opdoen en horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

Hans Verheesen | Financieel Directeur bij MN

“ISA GROUP brengt mij een sterk netwerk met mooie contacten en plezier. Daarnaast geeft het netwerk bij de mogelijkheid om te trainen en te sparren met collega-professionals. En niet te vergeten de intervisie die wij tijdens de Management Development dagen hebben. Kortom: een ideale mix van inhoud, netwerk en lol. Ik ben vanaf 2007 member van het netwerk. Het voelde vanaf de eerste dag als thuiskomen.”

Birgitta van Santen | Head of HR bij Drake & Farrell B.V.

“Ik kom altijd met plezier en enthousiasme naar de bijeenkomsten voor de kennis en ervaringen van de sprekers en de deelnemers. Zeker de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar. Hier delen we met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Tijdens deze dagen gaan we echt een stap dieper dan de seminars die meer gericht zijn op actuele kennis. Alle HR-members hebben een leidinggevende of zelfstandige positie als HR Manager en/of maken deel uit van managementteam van organisaties. De ISA GROUP faciliteert de seminars en Management Development dagen altijd perfect op hele fijne inspirerende locaties, waar het prettig is om elkaar te ontmoeten.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie