HR Netwerk

Ontdek de kracht van ons unieke HR netwerk

De kracht van HR zit hem in samenwerking en samenwerking vind je in de vorm van ons HR netwerk. Sluit je aan als member bij ISA en je krijgt per direct toegang tot ons groeiende ISA-netwerk. Dit is dé plek waar professionals op HR-gebied samenkomen en de passie voor hun vak met elkaar delen. Uiteraard draait het niet alleen om gezelligheid (al speelt dat ook een grote rol), maar vooral het uitwisselen van praktijkkennis en inzichten – unieke kennis die je nergens anders op kunt doen. Ons membership stimuleert je het allerbeste uit jezelf te halen. Bovendien worden er in ons unieke netwerk opdrachten gedeeld die je nergens anders vindt.

De kracht van sparren binnen een HR netwerk

Sparren over kennis en kunde is enorm belangrijk. Dat vinden wij niet alleen, onze leden vinden dat ook. De reden om je bij ons netwerk aan te schaffen is niet alleen het opdoen van unieke praktijkkennis op HR-gebied, maar ook het vinden van gelijkgestemden en bijzondere opdrachten. Bij ons draait alles om ontwikkeling: ontwikkeling heeft de toekomst. Jij wilt toch ook liever voorop dan achter de feiten aanlopen? Wat mag je dan precies van ons membership verwachten? Je krijgt onder meer toegang tot het eigen HR netwerk en Finance netwerk.

De kracht van netwerken

De afgelopen jaren heeft de HR wereld aangetoond hoe belangrijk het is om wendbaar te zijn. Met wendbaar bedoelen we in staat zijn snel te reageren en anticiperen binnen team- en organisatieverbond. Verandertrajecten vinden continue plaats en om als professionals overal van op de hoogte te blijven, is jezelf continue bijscholen van enorm niveau. Besluit je een HR cursus te volgen, dan loop je al snel weer achter de feiten aan. De huidige stand van zaken blijft zich immers vernieuwen en vernieuwen. In ons netwerk is die vernieuwing aan de orde van de dag: hier vind je het laatste HR nieuws het eerst en leer je er bovendien op anticiperen.

Krijg als eerste grip

Het leven van een HR professional is een veelzijdig, druk en soms zwaar bestaan. Er komt veel op je af en wordt veel van je gevraagd. Ben jij in staat aan alle hoge verwachtingen te voldoen? In ons HR netwerk leer je de lasten te verdelen. Bovenal bieden we een plek waar iedereen zichzelf kan zijn, zijn of haar mening kan uiten en kan sparren over de toekomst van HR. Het is onze taak als professionals jullie kennis zo goed mogelijk te verbinden en te zorgen voor connecties die de rest van je werkzame leven waarde blijven hebben.

Zij gingen jou al voor

Rob Schut | Business Consultant

Als (interim) finance professional ben ik al geruime tijd lid van ISA GROUP . Het membership biedt mij diverse kansen en mogelijkheden die onmisbaar zijn voor een goede invulling van mijn werkzaamheden.

Want, zo kan ik op een leuke en ongedwongen wijze gestaag werken aan het uitbreiden van mijn eigen netwerk. Daarnaast is er jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. En, ook niet onbelangrijk, ISA GROUP kan tevens als een verbindende schakel optreden tussen mijzelf en potentiële (nieuwe) opdrachtgevers.”

Dolf Ketelaar | HR Manager bij Toyota Material Handling

“Sinds 4 jaar ben ik met zeer veel plezier lid van het HR netwerk van ISA. Het unieke aan dit netwerk is dat het echt een uitwisseling van kennis is waarbij een interactieve opstelling gevraagd wordt. Door de afwisseling van top sprekers en ook intensieve workshops worden nieuwe inzichten en vaardigheden verworven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Siebren de Jong | Financieel en Portefeuillestrateeg bij Lefier

“ISA GROUP brengt mij een mogelijkheid om te sparren met collega’s uit het vakgebied. Hierdoor kan ik kennis opdoen en horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

Hans Verheesen | Financieel Directeur bij MN

“ISA GROUP brengt mij een sterk netwerk met mooie contacten en plezier. Daarnaast geeft het netwerk bij de mogelijkheid om te trainen en te sparren met collega-professionals. En niet te vergeten de intervisie die wij tijdens de Management Development dagen hebben. Kortom: een ideale mix van inhoud, netwerk en lol. Ik ben vanaf 2007 member van het netwerk. Het voelde vanaf de eerste dag als thuiskomen.”

Birgitta van Santen | Head of HR bij Drake & Farrell B.V.

“Ik kom altijd met plezier en enthousiasme naar de bijeenkomsten voor de kennis en ervaringen van de sprekers en de deelnemers. Zeker de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar. Hier delen we met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Tijdens deze dagen gaan we echt een stap dieper dan de seminars die meer gericht zijn op actuele kennis. Alle HR-members hebben een leidinggevende of zelfstandige positie als HR Manager en/of maken deel uit van managementteam van organisaties. De ISA GROUP faciliteert de seminars en Management Development dagen altijd perfect op hele fijne inspirerende locaties, waar het prettig is om elkaar te ontmoeten.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie