HR interim opdrachten

Op zoek naar HR interim opdrachten? Hier ga je ze vinden

Benieuwd wat HR interim opdrachten voor jouw carrière kunnen betekenen? Een hele hoop! zo geven de aangesloten professionals bij ISA Group aan. ISA is een samenwerkingsverband van specialisten en professionals op HR gebied. Onze community richt zich op het bieden van een HR netwerk en Finance netwerk. Op dit moment zijn zo’n 150 professionals bij ons aangesloten en dit aantal blijft alleen maar groeien. Behalve de beste interim opdrachten, bieden wij ook unieke seminars en Management Development dagen. Kortom: wil jij de beste HR professional versie van jezelf worden? Bij ons kun je je van top tot teen bewapenen met kennis.

HR interim opdrachten van de bovenste plank

ISA Group streeft ernaar de beste opdrachten voor jou te verzamelen en je van de rijkste kennisbronnen te voorzien. Onze Development dagen bestaan uit een combinatie van kennis opdoen, vaardigheden verbreden en natuurlijk plezier maken. Tijdens fysieke ontmoetingen tussen de leden en vakgenoten vindt de magie plaats. Door samen te werken en te leren, word je gestimuleerd het beste van jezelf te geven. Jaarlijks vinden er liefst vijf interactieve seminars plaats voor leden. Tijdens deze seminars komen tal van relevante onderwerpen aan bod.

Het grootste aanbod HR kennis

De HR seminars worden door ons georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Hiervoor nodigen we de meest interessante sprekers met specifieke expertises uit. De seminars worden zowel voor HR professionals als Finance professionals georganiseerd. Beiden specialisten krijgen zo het juiste aanbod onderwerpen aangeboden. Verder vinden tweemaal per jaar de Management Development Dagen plaats. Deze worden op inspirerende locaties gehouden en bevatten een groot aanbod workshops en trainingen. Je kennis verdiepen doe je hier. De fraaiste HR interim opdrachten vinden doe je hier uiteraard ook. Jezelf persoonlijk ontwikkelen gebeurt volop.

Onze unieke TMA methode

Waar wij als organisatie verder in uitblinken, is het aanbieden van TMA: Talentanalyse. Deze vorm van analyse geeft jou inzicht je unieke set van talenten. Deze talenten zijn niet alleen zaken waar je goed in bent, maar bovenal ook zaken die jou persoonlijk energie geven. Kansen vinden om jezelf te ontwikkelen? Maak dan van deze TMA gebruik. De TMA helpt ook bepalen welke HR interim opdrachten jou op het lijf geschreven zijn. Kortom: ISA Group gaat je helpen je talenten in kaart te brengen en geeft je vervolgens de middelen deze in de praktijk toe te passen. Zo ontwikkel je jezelf zowel op theoretisch vlak als in de praktijk. Je wordt een meer volledige HR professional – iemand die elke uitdaging aankan.

Zij gingen jou al voor

Rob Schut | Business Consultant

Als (interim) finance professional ben ik al geruime tijd lid van ISA GROUP . Het membership biedt mij diverse kansen en mogelijkheden die onmisbaar zijn voor een goede invulling van mijn werkzaamheden.

Want, zo kan ik op een leuke en ongedwongen wijze gestaag werken aan het uitbreiden van mijn eigen netwerk. Daarnaast is er jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. En, ook niet onbelangrijk, ISA GROUP kan tevens als een verbindende schakel optreden tussen mijzelf en potentiële (nieuwe) opdrachtgevers.”

Dolf Ketelaar | HR Manager bij Toyota Material Handling

“Sinds 4 jaar ben ik met zeer veel plezier lid van het HR netwerk van ISA. Het unieke aan dit netwerk is dat het echt een uitwisseling van kennis is waarbij een interactieve opstelling gevraagd wordt. Door de afwisseling van top sprekers en ook intensieve workshops worden nieuwe inzichten en vaardigheden verworven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Siebren de Jong | Financieel en Portefeuillestrateeg bij Lefier

“ISA GROUP brengt mij een mogelijkheid om te sparren met collega’s uit het vakgebied. Hierdoor kan ik kennis opdoen en horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

Hans Verheesen | Financieel Directeur bij MN

“ISA GROUP brengt mij een sterk netwerk met mooie contacten en plezier. Daarnaast geeft het netwerk bij de mogelijkheid om te trainen en te sparren met collega-professionals. En niet te vergeten de intervisie die wij tijdens de Management Development dagen hebben. Kortom: een ideale mix van inhoud, netwerk en lol. Ik ben vanaf 2007 member van het netwerk. Het voelde vanaf de eerste dag als thuiskomen.”

Birgitta van Santen | Head of HR bij Drake & Farrell B.V.

“Ik kom altijd met plezier en enthousiasme naar de bijeenkomsten voor de kennis en ervaringen van de sprekers en de deelnemers. Zeker de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar. Hier delen we met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Tijdens deze dagen gaan we echt een stap dieper dan de seminars die meer gericht zijn op actuele kennis. Alle HR-members hebben een leidinggevende of zelfstandige positie als HR Manager en/of maken deel uit van managementteam van organisaties. De ISA GROUP faciliteert de seminars en Management Development dagen altijd perfect op hele fijne inspirerende locaties, waar het prettig is om elkaar te ontmoeten.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie