HR cursus

HR cursus gezocht? Leg de lat nog hoger met een HR seminar

Denk je aan bijscholing en kennis verbreding op HR gebied, dan denk je al snel aan een HR cursus. Maar wist je dat er ook flink wat nadelen aan cursussen kleven? Een cursus gaat vaak alleen in op de theorie van HR. Maar hoe zit het dan met de praktijk? Die komt niet of nauwelijks aan bod. Dat is precies waar ISA Group de hoek om komt kijken: wij bieden je niet alleen de theorie, maar ook de praktijkkennis die je nodig hebt om als HR professional succesvol je mannetje (of vrouwtje) te kunnen staan. Hoe we dat doen? Met ons uitgebreide netwerk van professionals natuurlijk, door HR seminars te organiseren en kennisdagen te houden.

HR cursus? Verbreed je blik eens

Er is meer in het leven dan het volgen van cursussen. We hoeven je vast niet te vertellen dat de praktijk lang niet altijd naadloos aansluit op de theorie. Een HR professional word je niet door 24/7 met je neus in de studieboeken te duiken. In tegendeel, een professional word je door praktijkervaring op te doen. Dat is ook de reden dat stagelopen essentieel is voor elke zichzelf respecterende opleiding. Maar de periode van stage ben je nu voorbij: je staat op eigen benen. Wat ga je doen om je hoofd boven water te houden? Bij ons seminars volgen uiteraard.

Een creërende kracht van professionals

Bij ISA Group zijn inmiddels 9 (inclusief onze respectabele kantoorhond) professionals aangesloten. Hoewel ze jou geen HR cursus aanbieden, krijg je uitgebreid de kans met hen te sparren, te overleggen, van hen te leren én natuurlijk zelf je kennis over te dragen. De kracht van een platform is dat kennisinflux van twee kanten op: je bent zowel de leermeester als de leerling. Iedere professional heeft weer zijn eigen unieke talenten en expertises. Als team zijn we tot meer in staat dan als individuen afzonderlijk: het geheel is meer dan de som van componenten.

Het maximale uit
jezelf halen

Onze HR community daagt je uit het beste uit jezelf te halen, meer dan een HR cursus ooit zou kunnen doen. Het potentieel van ons groeiende aantal members wordt dag na dag vergroot. Onze unieke kracht zit hem in verbinding: niet alleen met anderen, maar ook met jezelf. Mensen zijn groepsdieren, maar dat wil niet zeggen dat ze kuddedieren moeten zijn. Bij ISA Group leer je zelfstandig te zijn en onafhankelijk te denken, juist door met andere experts te sparren.

Zij gingen jou al voor

Rob Schut | Business Consultant

Als (interim) finance professional ben ik al geruime tijd lid van ISA GROUP . Het membership biedt mij diverse kansen en mogelijkheden die onmisbaar zijn voor een goede invulling van mijn werkzaamheden.

Want, zo kan ik op een leuke en ongedwongen wijze gestaag werken aan het uitbreiden van mijn eigen netwerk. Daarnaast is er jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. En, ook niet onbelangrijk, ISA GROUP kan tevens als een verbindende schakel optreden tussen mijzelf en potentiële (nieuwe) opdrachtgevers.”

Dolf Ketelaar | HR Manager bij Toyota Material Handling

“Sinds 4 jaar ben ik met zeer veel plezier lid van het HR netwerk van ISA. Het unieke aan dit netwerk is dat het echt een uitwisseling van kennis is waarbij een interactieve opstelling gevraagd wordt. Door de afwisseling van top sprekers en ook intensieve workshops worden nieuwe inzichten en vaardigheden verworven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Siebren de Jong | Financieel en Portefeuillestrateeg bij Lefier

“ISA GROUP brengt mij een mogelijkheid om te sparren met collega’s uit het vakgebied. Hierdoor kan ik kennis opdoen en horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

Hans Verheesen | Financieel Directeur bij MN

“ISA GROUP brengt mij een sterk netwerk met mooie contacten en plezier. Daarnaast geeft het netwerk bij de mogelijkheid om te trainen en te sparren met collega-professionals. En niet te vergeten de intervisie die wij tijdens de Management Development dagen hebben. Kortom: een ideale mix van inhoud, netwerk en lol. Ik ben vanaf 2007 member van het netwerk. Het voelde vanaf de eerste dag als thuiskomen.”

Birgitta van Santen | Head of HR bij Drake & Farrell B.V.

“Ik kom altijd met plezier en enthousiasme naar de bijeenkomsten voor de kennis en ervaringen van de sprekers en de deelnemers. Zeker de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar. Hier delen we met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Tijdens deze dagen gaan we echt een stap dieper dan de seminars die meer gericht zijn op actuele kennis. Alle HR-members hebben een leidinggevende of zelfstandige positie als HR Manager en/of maken deel uit van managementteam van organisaties. De ISA GROUP faciliteert de seminars en Management Development dagen altijd perfect op hele fijne inspirerende locaties, waar het prettig is om elkaar te ontmoeten.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie