HR Community

ISA Group: HR community en meer dan één HR academie

Wat is nu precies het verschil tussen een HR academie en een HR community vraag je je af? Beide platforms bieden een rijkdom aan kennis en nieuwe inzichten. Er is alleen één groot verschil: in een academie draait alles om het opdoen van theoriekennis. Leuk, nuttig en handig, maar ook… onvolledig. In een community leer je direct van andere professionals uit het veld. Je ontdekt wat wel werkt en wat niet. Bij ons leer je hoe theorie in de praktijk tot stand komt en waar je bij HR op moet letten waar je in je uppie nooit aan zou hebben gedacht.

Van HR academie tot HR community: je werkt samen en leert samen

Twee paar ogen zien meer dan één. Gebundelde krachten zijn tot meer in staat dan iedere professional voor zich. De som is méér dan de optelling van de losse componenten. Je hebt deze uitspraken vast weleens voorbij horen komen. Niet zo gek ook: ze zijn stuk voor stuk waar. Wij gaan uit van de kracht van inspiratie door verbinding: samen sta je sterker dan alleen. Bovendien stimuleer je elkaar een hoger niveau te bereiken en het beste in jezelf naar boven te halen. ISA Group wil inspireren en jou het platform bieden om samen ambities te bereiken. Onze kernwaarden? Die vind je in onze naam: “Inspire, Share, Aspire” (samen ISA).

Het DNA van onze HR community

In feite zijn we ook een HR academie, maar dan gericht op de praktijk. Onze professionals delen hun kennis met je aan de hand van inzichtrijke seminars. Je leert hier rechtstreeks uit de praktijk. Met andere woorden: de kennis die je bij ons opdoet, kun je rechtstreeks in de praktijk toepassen. Hoe wij de samenwerking tussen onze members zo goed mogelijk stimuleren? Onder andere aan de hand van opdracht portefeuilles die de nadruk leggen op expertise.

De kracht van ontwikkeling

Net als in een HR academie ligt de kracht op verbinding en ontwikkeling. Door samen te komen, kun je samen leren. Discussie, overleg – samen sparren – staan bij ons in een hoog vaandel. Het fijne van onze community is dat je hier moeiteloos met andere professionals in het vakgebied in contact kunt komen. Zij bieden jou de skills en inzichten om je vakkennis en bovenal je praktijkervaring te verdiepen en uit te breiden. Onze expertises zijn helder: HR netwerk en Finance netwerk. Op dit moment zijn er ruim 150 ervaren professionals bij ons aangesloten. Behalve de beste seminars bieden we interactieve Management Development dagen aan.

Zij gingen jou al voor

Rob Schut | Business Consultant

Als (interim) finance professional ben ik al geruime tijd lid van ISA GROUP . Het membership biedt mij diverse kansen en mogelijkheden die onmisbaar zijn voor een goede invulling van mijn werkzaamheden.

Want, zo kan ik op een leuke en ongedwongen wijze gestaag werken aan het uitbreiden van mijn eigen netwerk. Daarnaast is er jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. En, ook niet onbelangrijk, ISA GROUP kan tevens als een verbindende schakel optreden tussen mijzelf en potentiële (nieuwe) opdrachtgevers.”

Dolf Ketelaar | HR Manager bij Toyota Material Handling

“Sinds 4 jaar ben ik met zeer veel plezier lid van het HR netwerk van ISA. Het unieke aan dit netwerk is dat het echt een uitwisseling van kennis is waarbij een interactieve opstelling gevraagd wordt. Door de afwisseling van top sprekers en ook intensieve workshops worden nieuwe inzichten en vaardigheden verworven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Siebren de Jong | Financieel en Portefeuillestrateeg bij Lefier

“ISA GROUP brengt mij een mogelijkheid om te sparren met collega’s uit het vakgebied. Hierdoor kan ik kennis opdoen en horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

Hans Verheesen | Financieel Directeur bij MN

“ISA GROUP brengt mij een sterk netwerk met mooie contacten en plezier. Daarnaast geeft het netwerk bij de mogelijkheid om te trainen en te sparren met collega-professionals. En niet te vergeten de intervisie die wij tijdens de Management Development dagen hebben. Kortom: een ideale mix van inhoud, netwerk en lol. Ik ben vanaf 2007 member van het netwerk. Het voelde vanaf de eerste dag als thuiskomen.”

Birgitta van Santen | Head of HR bij Drake & Farrell B.V.

“Ik kom altijd met plezier en enthousiasme naar de bijeenkomsten voor de kennis en ervaringen van de sprekers en de deelnemers. Zeker de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar. Hier delen we met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Tijdens deze dagen gaan we echt een stap dieper dan de seminars die meer gericht zijn op actuele kennis. Alle HR-members hebben een leidinggevende of zelfstandige positie als HR Manager en/of maken deel uit van managementteam van organisaties. De ISA GROUP faciliteert de seminars en Management Development dagen altijd perfect op hele fijne inspirerende locaties, waar het prettig is om elkaar te ontmoeten.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie