Finance opleiding

Op zoek naar een Finance opleiding? Overweeg eens onze seminars

Je kennis bijscholen aan de hand van een Finance opleiding? Helemaal geen gek idee. Maar waarom zou je uitgebreid een (aanvullende) opleiding volgen, als je ook tot onze unieke community kunt toetreden en toegang tot al onze Finance en HR seminars kunt krijgen? Wij, bij ISA Community hebben twee unieke expertises: HR en Finance. Op beide vlakken kunnen we je vooruithelpen. Dat doen we aan de hand van ons aantrekkelijke jaarprogramma. Zo’n programma bestaat uit maar liefst vier Management Development dagen en vijf bijzondere seminars.

Een Finance opleiding maar dan anders

ISA Group biedt geen officiële opleidingen op HR en Finance gebied, maar dat wil zeker niet zeggen dat je bij ons niets kunt leren. In tegendeel, ons interactieve jaarprogramma zit juist boordevol kennis. We focussen hierbij niet op de theorie, maar juist op de praktijk. Voor onze seminars worden alleen de allerbeste specialisten in hun vakgebied uitgenodigd. Bovendien kun je eindeloos sparren met de andere leden binnen ons netwerk (dat zijn er inmiddels ruim 150). Je kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen en naar hartenlust vragen stellen.

Hoe een membership begint

Sluit je je bij ons jaarprogramma aan, dan word je vrijblijvend een TMA: Talentenanalyse aangeboden. Deze uitgebreide analyse brengt in kaart wat jouw uniek vaardigheden zijn. Je krijgt een goed beeld van welke unieke talenten jij bezit en hoe deze talenten jou als HR of Finance professional profileren. Bovendien krijg je een overzicht van waarin jij je verder kunt ontwikkelen en hoe jij je talenten verder kunt verdiepen. Kortom: je leert jezelf kansrijk te ontwikkelen. Je krijgt bovendien een persoonlijk adviesgesprek waarin jou potentieel wordt afgestemd op de workshops en seminars die tijdens de Management Development Dagen te volgen zijn.

Investeer in jezelf en in elkaar

Op ons platform en binnen ons netwerk draait het niet alleen om voor jezelf kennis te vergaren, maar ook om vakgenoten en gelijkgestemden te vinden en uitgebreid met elkaar te sparren. Je leert samen meer dan alleen. Door bij te dragen aan de ontwikkeling van een ander, draag je ook bij aan je eigen ontwikkeling. Zo biedt ons netwerk iets waardevollers dan een Finance opleiding je ooit zou kunnen bieden: een plek om tijd aan elkaar te besteden en om een meer volledig mens te worden, zowel op zakelijk als op privégebied.

Hoe ziet zo’n seminar er dan uit?

Nog een voordeel van een seminar ten opzichte van een Finance opleiding: je besteedt uitgebreid aandacht aan elkaar. Gezelligheid staat tijdens de seminars voorop. Elk seminar wordt afgesloten met een borrel en een heerlijk diner. Kortom: we leggen je graag extra in de watten.

Zij gingen jou al voor

Rob Schut | Business Consultant

Als (interim) finance professional ben ik al geruime tijd lid van ISA GROUP . Het membership biedt mij diverse kansen en mogelijkheden die onmisbaar zijn voor een goede invulling van mijn werkzaamheden.

Want, zo kan ik op een leuke en ongedwongen wijze gestaag werken aan het uitbreiden van mijn eigen netwerk. Daarnaast is er jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. En, ook niet onbelangrijk, ISA GROUP kan tevens als een verbindende schakel optreden tussen mijzelf en potentiële (nieuwe) opdrachtgevers.”

Dolf Ketelaar | HR Manager bij Toyota Material Handling

“Sinds 4 jaar ben ik met zeer veel plezier lid van het HR netwerk van ISA. Het unieke aan dit netwerk is dat het echt een uitwisseling van kennis is waarbij een interactieve opstelling gevraagd wordt. Door de afwisseling van top sprekers en ook intensieve workshops worden nieuwe inzichten en vaardigheden verworven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Siebren de Jong | Financieel en Portefeuillestrateeg bij Lefier

“ISA GROUP brengt mij een mogelijkheid om te sparren met collega’s uit het vakgebied. Hierdoor kan ik kennis opdoen en horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

Hans Verheesen | Financieel Directeur bij MN

“ISA GROUP brengt mij een sterk netwerk met mooie contacten en plezier. Daarnaast geeft het netwerk bij de mogelijkheid om te trainen en te sparren met collega-professionals. En niet te vergeten de intervisie die wij tijdens de Management Development dagen hebben. Kortom: een ideale mix van inhoud, netwerk en lol. Ik ben vanaf 2007 member van het netwerk. Het voelde vanaf de eerste dag als thuiskomen.”

Birgitta van Santen | Head of HR bij Drake & Farrell B.V.

“Ik kom altijd met plezier en enthousiasme naar de bijeenkomsten voor de kennis en ervaringen van de sprekers en de deelnemers. Zeker de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar. Hier delen we met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Tijdens deze dagen gaan we echt een stap dieper dan de seminars die meer gericht zijn op actuele kennis. Alle HR-members hebben een leidinggevende of zelfstandige positie als HR Manager en/of maken deel uit van managementteam van organisaties. De ISA GROUP faciliteert de seminars en Management Development dagen altijd perfect op hele fijne inspirerende locaties, waar het prettig is om elkaar te ontmoeten.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie