Vitaliteit

Datum(s):
7 september 2023

Trainer:
Bas Snippert

Training:
Vitaliteit

Inhoud

Werken, scrollen, piekeren. De moderne tijd maakt ons bijna tot een machine. Input-ouput. Consumeren-produceren. Druk, drukker, drukst. Maar zo hoeft het niet te gaan. Het kan menselijker én moeitelozer. Helaas niet met habits, mindsets en mindfulness. Maar hoe dan wel? Bas neemt ons mee in zijn aanpak waarbij zelfregulerend vermogen en de opwaartse spiraal van vitaliteit centraal staan.

Locatie: Restaurant Zuiver, Vlooswijkseweg 1 in Leusden

Trainer

Bas Snippert ontwikkelde zich in de afgelopen 10 jaar tot vitaliteitsexpert. Hij schreef het boek De Vitaliteitsrevolutie. Zijn boek is gebaseerd op inzichten uit de interpersoonlijke neurobiologie, positieve psychologie en systeemtheorie. Gecombineerd met zijn ervaring binnen het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

Zij gingen jou al voor

Kennis delen

“Ik vind het interessant om te horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

w

Netwerken

“Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Groeien

“We delen met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Zeker tijdens de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar.”

Leren

“Er is jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie