CSRD en Actualiteiten

Datum(s):
9 Februari 2023

Trainer:
Stefan Betting

Training:
CSRD en actualiteiten

Inhoud

Duurzaamheid: wat moeten we ermee als onderneming en nog belangrijker als interim professional? Met ingang van 2023 moeten vermogensbeheerders, verzekeraars, beleggers aan de Sustainability Finance Disclosure Regulation voldoen. Een jaar later (2024) volgen OOB’s en grote rechtspersonen met de Corporate Sustainabiltiy Reporting Directive. Daarnaast is er ook nog de CSDD en de EU taxonomie.

Locatie: Van der Valk, Prins Bernhardstraat 75 in Vianen

Trainer

Stefan Betting, expert op het gebied van verslaggeving, vertelt hoe de wet- en regelgeving met betrekking tot duurzaamheid in de EU in elkaar steekt en wat de impact hiervan is voor specialisten op het gebied van reporting, audit maar ook HR en corporate governance.

Zij gingen jou al voor

Kennis delen

“Ik vind het interessant om te horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

w

Netwerken

“Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Groeien

“We delen met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Zeker tijdens de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar.”

Leren

“Er is jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie