Psychologie achter overtuigen

Datum(s):
12 oktober 2023

Trainer:
Ronald van der Molen

Training:
Psychologie achter overtuigen

Inhoud

Als HR professional ben je dagelijks bezig met het overtuigen van anderen. Bijvoorbeeld om een voorstel in het directieteam geaccepteerd te krijgen, een medewerker verder te helpen in zijn ontwikkeling of door van nieuwe werknemers insiders te maken. Maar hoe trek je iemand echt over de streep? Overtuigingskracht heeft een wetenschappelijke basis. Je kunt het dus leren. Tijdens dit seminar ontdek je hoe je kunt groeien in overtuigingskracht. En je leert hoe je dit op zo’n manier kunt doen dat de bevlogenheid van mensen toeneemt in plaats van afneemt.

Locatie: Van der Valk, Ruimtevaart 22 in Amersfoort

Trainer

Ronald van der Molen is werkzaam als organisatieadviseur, trainer en leiderschapscoach. Vanuit zijn bedrijf Transformatio stimuleert hij moderne leiders om teams en ecosystemen te creëren waar mensen floreren. Daarnaast geeft Ronald les aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam tijdens de Executive Programs De Betekenis van Rijkdom en De kracht van invloed. Hij gebruikt lessen uit de natuur zodat leidinggevenden anders naar hun vak gaan kijken en geniet ervan als eikels in bomen veranderen.

Zij gingen jou al voor

Kennis delen

“Ik vind het interessant om te horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

w

Netwerken

“Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Groeien

“We delen met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Zeker tijdens de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar.”

Leren

“Er is jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie