Ontwikkelingen Arbeidsmarkt

Datum(s):
9 maart 2023

Trainer:
Geert-Jan Waasdorp

Training:
Ontwikkelingen Arbeidsmarkt

Inhoud

Het gat tussen de hoeveelheid werk en de hoeveelheid mensen die we kunnen vinden om dit werk uit te voeren is in het afgelopen jaar steeds groter geworden. Steeds meer bedrijven komen hierdoor in de problemen. Een tekort aan arbeidskrachten is de grootste belemmering voor ondernemers is om succesvol te zijn en te blijven.

Locatie: Restaurant Zuiver, Vlooswijkseweg 1 in Leusden

 

Trainer

Geert-Jan Waasdorp is oprichter van Intelligence Group. Intelligence Group streeft er voortdurend naar om, mede met gebruik van actuele data, vraag en aanbod op de arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen. Op deze manier zorgen zij ervoor dat werkgevers veel beter in staat zijn om goede medewerkers te vinden én te verleiden.

Zij gingen jou al voor

Kennis delen

“Ik vind het interessant om te horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

w

Netwerken

“Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Groeien

“We delen met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Zeker tijdens de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar.”

Leren

“Er is jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie