Management Development

Management Development dagen worden twee maal per jaar georganiseerd. In 2023 zijn de dagen op donderdag 20 april en vrijdag 21 april. En op donderdag 16 november en vrijdag 17 november. Wij bieden een keuze uit verschillende workshop gericht op Finance. Dit kunnen 1-daagse of 2-daagse workshops zijn. Voor HR bieden wij op hun expertise afgestemde workshops.

Positieve psychologie

Datum(s):
Donderdag 20 April

Vrijdag 21 April

Trainer:
Jocelyn Rebbens

Training:
Positieve psychologie
(2 daagse)

Inhoud

Waar professionals samenwerken heb je te maken met gedrag, communicatie en emoties. Dat loopt niet altijd soepel. Daarbij leven wij in een snel veranderende wereld en schuiven er steeds vaker medewerkers vanuit verschillende teams bijeen om samen te werken aan oplossingen. Net als jij nemen ze hun eigen expertise mee. En ook hun persoonlijkheid.

Tijdens deze training leer je wat de kracht van zuiver waarnemen is en hoe je dat in de praktijk brengt. Je leert hoe positieve psychologie precies werkt in organisaties en teams. Door heldere inzichten en effectievere communicatie kom jij als professional tot een beter resultaat.

Trainer

Drs. Jocelyn Rebbens is afgestudeerd als Economisch Psycholoog aan de Tilburg University. In 2007 richtte zij ReBBels op. Haar passie is organisaties en individuen te spiegelen en te laten groeien. Jocelyn verbindt professionals met zichzelf, hun passen en hun talent.

Jocelyn heeft als trainer en consultant 25 jaar ervaring in management development trajecten en in-company trainingsprogramma’s. Haar werkstijl is no-nonsense, open, veilig, energiek en betrokken. Zij is in 2018 uitgeroepen als Trainer van het jaar bij IIA Nederland. Jocelyn is inmiddels een graag geziene trainer bij ISA GROUP.

Leiderschap in verandering

Datum(s):
Donderdag 20 April

Trainer:
Maaike Thiecke

Training:
Leiderschap in
verandering

Inhoud

In deze dag laat Maaike Thiecke je kennismaken met een systemisch perspectief op leiderschap dat je steeds opnieuw kunt gebruiken. Een perspectief dat past bij de snelheid waarmee veranderingen zich continue aandienen. Een perspectief over vuile handen maken en volgers regelen. Met simpele en praktische handvatten die je zelf meteen kunt gebruiken.

Trainer

Maaike Thiecke is een veelgevraagd trainer en eigenaar van Voer voor Verandering. Zij is één van de uitvinders van Systemisch Transitie Management, een bewezen methodiek die veranderen en gedragsverandering veel makkelijker maakt. Maaike adviseert leiders over gedrags- en cultuurverandering in hun organisatie.
Maaike schreef drie boeken over dat onderwerp. Met deze boeken en haar trainingen brengt zij verheldering en eye openers die langdurig impact hebben. Ze leert je een wijze om naar veranderen kijken die je nooit meer zult vergeten.

Zij gingen jou al voor

Kennis delen

“Ik vind het interessant om te horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

w

Netwerken

“Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Groeien

“We delen met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Zeker tijdens de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar.”

Leren

“Er is jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie