Macro economisch perspectief

Datum(s):
21 september 2023

Trainer:
Mathijs Bouman

Training:
Macro economisch perspectief

Inhoud

Op de donderdag na Prinsjesdag is Mathijs Bouman bij ons te gast voor zijn bespiegelingen op onze economie van 2023. Nationaal, maar ook internationaal zal hij zijn licht laten schijnen op de huidige stand van zaken in de verschillende wereldeconomieën en geopolitieke spanningen en bijbehorende economische verschijnselen.

Locatie: Van der Valk, Prins Bernhardstraat 75 in Vianen

Trainer

Mathijs kennen wij als ‘huiseconoom’ van Nieuwsuur en natuurlijk van zijn columns in Het Financieele Dagblad. Hij geeft met veel plezier en passie lezingen over de economie, over koopkrachtcrises, over de arbeidsmarkt en over internationale gebeurtenissen die de economie beïnvloeden. Als milieu-econoom houdt Mathijs zich bezig met het economische antwoord op het klimaatprobleem.

Zij gingen jou al voor

Kennis delen

“Ik vind het interessant om te horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

w

Netwerken

“Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Groeien

“We delen met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Zeker tijdens de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar.”

Leren

“Er is jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie