Generatie Z

Datum(s):
25 mei 2023

Trainer:
Jasper Scholten

Training:
Generatie Z

Inhoud

Om aantrekkelijk te blijven als werkgever is het van belang dat we de jongste generatie beter leren kennen. Wat vinden zij belangrijk in hun werk? Waar lopen ze tegenaan? Welke verwachtingen hebben ze? En hoe kun je hen daar het beste in begeleiden?

Wanneer we dat weten is het vervolgens de kunst om een balans te vinden in hoeverre je aanpast aan hun wensen en behoeften. 

Locatie: Van der Valk, Ruimtevaart 22 in Amersfoort

Trainer

Jasper Scholten, auteur van Het Millennial Mysterie, neemt ons mee in de wereld van Generatie Z. Hij heeft een achtergrond bij Shell (Corporate HR) en heeft de afgelopen 7 jaar veel onderzoek gedaan naar de jongste generatie op de werkvloer. 

Zij gingen jou al voor

Kennis delen

“Ik vind het interessant om te horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

w

Netwerken

“Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Groeien

“We delen met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Zeker tijdens de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar.”

Leren

“Er is jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie