Fintech

Datum(s):
19 oktober en 26 oktober 2023

Trainer:
Maurice Jongmans

Training:
Fintech

Inhoud

Maurice Jongmans neemt ons mee in de ontwikkelingen in de wereld van Fintech en online betalen. Wat zijn de komende jaren de grote gamechangers? Is er een toekomst voor crypto valuta’s en wat gaan we merken van de Digitale Euro. Wat zijn de trends voor online betalen binnen webshops en is het PIN automaat nog levensvatbaar? Ontwikkelingen die in hoog tempo invloed hebben op onze samenleving.

Locatie 19 oktober: Van der Valk, Van Golsteinlaan 20 in Apeldoorn
Locatie 26 oktober: Van der Valk, Hogeweg 65 in Zaltbommel

Trainer

Maurice Jongmans is sinds 2011 Payment Innovator en CEO bij Online Payment Platform. Innovatieve oplossingen voor het realiseren van een hogere conversie. Daarnaast is hij voorzitter van de Verenigde Betaalinstellingen Nederland (VBIN). 

Zij gingen jou al voor

Kennis delen

“Ik vind het interessant om te horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

w

Netwerken

“Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Groeien

“We delen met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Zeker tijdens de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar.”

Leren

“Er is jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie