Cyber Risk

Datum(s):
23 maart 2023 en 30 maart 2023

Trainer:
Sander Zeijlemaker

Training:
Cyber Risk

Inhoud

In een veranderend en dynamisch landschap is het noodzakelijk voor management om hun cybersecuritystrategie regelmatig te evalueren. Het beheersen van cyberrisico’s vergt een holistische benadering om mogelijke dreigingen te mitigeren. De financial heeft hierin een essentiële rol.

Locatie 23 maart: Van der Valk, Hogeweg 65 in Zaltbommel
Locatie 30 maart: Van der Valk, Nieuwleusenerdijk 1 in Zwolle

Trainer

Sander Zeijlemaker is eigenaar van Disem Institute en is gespecialiseerd in bestuurlijke vraagstukken rondom cybersecurity en hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren van bestuurders en beleidsmakers, zowel bij Fortune-500 als bij mkb-organisaties. Hij is een Research Affiliate bij het Massachusetts Institute of Technology en een Agenda Contributor bij het World Economic Forum. Sander is een internationale spreker en schrijver op gebied van strategisch cyberriskmanagement.

Zij gingen jou al voor

Kennis delen

“Ik vind het interessant om te horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

w

Netwerken

“Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Groeien

“We delen met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Zeker tijdens de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar.”

Leren

“Er is jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie