Actualiteiten Arbeidsrecht

Datum(s):
16 Februari 2023

Trainer:
Maaike Faber

Training:
Actualiteiten Arbeidsrecht

Inhoud

Er staan het komende jaar grote stelselwijzigingen op stapel, zoals de (bijna gratis) kinderopvang, de pensioenhervorming en de certificering van de uitzendsector. Aanhoudende personeelstekorten bieden kansen aan mensen die langs de kant staan met een minder sterke positie op de arbeidsmarkt. Werkgevers zullen merken dat goed werkgeverschap loont om personeel te behouden. Tijdens dit seminar staan wij stil bij de belangrijkste in het arbeidsrecht.

Locatie: Van der Valk, Ruimtevaart 22 in Amersfoort

Trainer

Ook dit jaar hebben wij advocaat Maaike Faber van advocatenkantoor Wijn & Stael uitgenodigd om ons mee te nemen in die ontwikkelingen. Niet alleen voor de dag van morgen, maar zeker ook voor de komende jaren.

Zij gingen jou al voor

Kennis delen

“Ik vind het interessant om te horen hoe het ergens anders werkt. Met mijn out of the box denkkracht kan ik ook bijdragen aan kennis delen en sparren binnen het netwerk.”

w

Netwerken

“Heerlijk om elke keer weer met mijn collega professionals aan de slag te gaan en daarnaast ook tijd en ruimte te hebben om te netwerken. Elke keer weer een feestje.”

Groeien

“We delen met elkaar diverse inzichten en helpen of adviseren we elkaar bij situaties die we in de dagelijkse praktijk meemaken. Zeker tijdens de Management Development dagen, die ik als zeer waardevol ervaar.”

Leren

“Er is jaarlijks een ruime keuze aan trainingen en seminars, waar ik graag gebruik van maak om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen het vakgebied.”

Kennismaken?

Meld je aan voor een kennismakingssessie